Gelnagels

Met behulp van gelnagels kun je je eigen nagels laten verlengen of verstevigen. Welke vorm en lengte van de gelnagel het best bij je past hangt af van je voorkeur, smaak en soms ook je beroep. Uiteraard kun je voor en tijdens de behandelingen overleggen en vakkundig advies inwinnen. Vaak begin je eenmalig met een nieuwe set om je nagels te laten verlengen. Omdat gelnagels uitgroeien, dienen de nagels om de 3 a 4 weken te worden aangevuld.

Gel polish

Met gel polish kunt je genieten van mooi gelakte nagels waar je alles mee kunt doen zonder dat de Gel Polish beschadigt of afbladdert. De dunheid van een nagellak en de houdbaarheid van een gel. De polish blijft 3 tot 4 weken prachtig zitten zoals een gewone gel, zonder afbrokkelen, slijten of verkleuren.

Onder de gel polish plaatsen wij 2 laagjes fix base. De fix base is een flexibele gel die oneffenheden opvult, goed hecht en zorgt voor nét even dat laagje extra stevigheid.

Gel Polish is ook te plaatsen op teennagels. Dit houdt 7-9 weken.

Nagelbijtarrangement

Gel kan helpen om te stoppen met bijten en  om weer mooie en vooral gezonde nagels te krijgen. Maak je gebruik van het nagelbijtarrangement, dan kom je sneller terug voor het opvullen dan een ‘normale’ klant. Dit kan al na 1 week zijn. Er wordt tijdens de behandelingen een dun laagje gel op de nagel aangebracht, die vervolgens op de herhaalafspraken wordt opgevuld. Wanneer de afspraken plaats vinden wordt in overleg besloten. Dit hangt af van de gezondheid van je nagels en hoe snel deze groeien. Dit arrangement is natuurlijk niet alleen voor vrouwen! Ook mannen bijten nagels. Voor mannen geldt een andere nabehandeling wanneer de gel geplaatst is (geen glans).

Wil je ook graag verzorgde nagels?

Laat ze verlengen of ga voor een prachtige lak.