Meet the team

Mirjam

Salon La Mirage is in 2012 opgericht door Mirjam. Zij begon toen in een klein kamertje aan de Sint Annastraat in Nijmegen, met wat klanten in het weekend. Nagels zetten is haar passie en al snel groeide haar bedrijf en klantenbestand. Een paar jaar later begon zij ook met het zetten van wimperextensions. Toen zij ook eenmaal die dienst aan haar CV kon toevoegen werd het al snel tijd voor uitbreiding. Inmiddels bevindt Salon La Mirage zich al 4 jaar aan de Oranjesingel waar lief en leed gedeeld wordt aan de nageltafel. Mirjam is werkzaam op maandag t/m woensdag van 9 tot 21.00 uur en op vrijdag van 9 tot 17.00 uur.

Anna

Anna is gecertificeerd wimperstyliste en sinds de zomer van 2017 werkzaam bij Salon La Mirage. Anna heeft haar one by one wimperextensions diploma en haar Lash Lift diploma. Zij kwam in contact met Mirjam toen zij bij Mirjam kwam trainen op haar perfectie nadat ze haar wimperdiploma had behaald. Toen Mirjam na een aantal maanden opzoek was naar een wimperstyliste, dacht zij meteen aan Anna. Zij bleken een goede match! Anna is zeer flexibel inzetbaar en op verschillende tijden aanwezig. In de online agenda vind je Anna’s beschikbaarheid.

Demi

Alleskunner Demi werkt met zowel gel als acryl. Haar opleiding heeft zij gevolgd bij Crystal Nails. Niet in een volle klas maar 1 op 1, zodat zij de échte kneepjes van het vak kon leren. En dat is gelukt! Wil je graag een babyboom, dan moet je bij Demi zijn. Ze is elke donderdag bij ons werkzaam.