Meet the team

Mirjam - Salon La Mirage

Mirjam

Salon La Mirage is zo’n 6 jaar geleden opgericht door Mirjam. Zij begon toen in een klein kamertje aan de Sint Annastraat in Nijmegen, met wat klanten in het weekend. Nagels zetten is haar passie en al snel groeide haar bedrijf en klantenbestand. Een paar jaar later begon zij ook met het zetten van wimperextensions. Haar klantenbestand groeide enorm waardoor het tijd werd voor uitbreiding. Inmiddels bevindt Salon La Mirage zich al 3 jaar aan de Oranjesingel waar lief en leed gedeeld wordt aan de nageltafel.

Mirjam is werkzaam op maandag t/m woensdag van 9 tot 21.00 uur en op vrijdag van 9 tot 17.00 uur.

Anna - Salon La Mirage

Anna

Anna is gecertificeerd wimperstyliste en sinds de zomer van 2017 werkzaam bij Salon La Mirage. Anna heeft haar one by one wimperextensions diploma en haar Lash Lift diploma. Zij kwam in contact met Mirjam toen zij bij Mirjam kwam trainen op haar perfectie nadat ze haar wimperdiploma had behaald. Toen Mirjam na een aantal maanden opzoek was naar een wimperstyliste, dacht zij meteen aan Anna. Zij bleken een goede match!

Anna is zeer flexibel inzetbaar en op verschillende tijden aanwezig. In de online agenda vind je Anna’s beschikbaarheid.

Nikki - Salon la Mirage

Nikki

Nikki is bij Salon La Mirage begonnen als vaste wimperklant. Zelf nagels zetten, dat wilde zij eigenlijk ook wel. Ze leerde het nagel zetten eigenlijk zichzelf aan. En dat ging haar heel goed af. Een natuurtalentje. Maar wilde zij bij Salon La Mirage komen werken, moest zij wel een officiële opleiding volgen. En dat deed ze. Nikki behaalde haar diploma bij Florence Beauty and Nails. Door Mirjam wordt zij verder opgeleid om de puntjes op de i te zetten en te gaan voor werkelijke perfectie.

Nikki is werkzaam op woensdagavond en op donderdag van 9 tot 21 uur.