One by one wimperextensions

Bij de one by one wimperextensionstechniek wordt aan één natuurlijke wimper, één extension aangebracht. Welke dikte en de lengte van de wimper je kiest, dat bepaal je zelf! Ook is er een keuze in wimperextensions met een verschillende krul. Ga je voor natuurlijk of voor dramatisch, it’s up to you! Uiteraard wordt voor het plaatsen van de extensions ruimschoots besproken welke soort wimper het beste bij je past en welke je voorkeur heeft. We letten op je oogvorm en kijken of de extension die jij het mooiste vindt wel voor jou is geschikt. Je natuurlijke wimper moet het gewicht van de extension natuurlijk wel kunnen dragen. We geven je graag advies!

De behandeling

Tijdens de behandeling worden je onderste wimpers afgeplakt, waardoor we de bovenste wimpers perfect kunnen zien. Het plaatsen van een nieuwe set duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Na 2, 3 of 4 weken kom je terug voor een ‘refill’: de opvulbehandeling. Net als je hoofdhaar vallen je eigen wimpers uit en komen daar nieuwe haartjes voor terug. Bij de refill worden op de nieuwe natuurlijke haartjes weer nieuwe extensions geplakt. Extensions die niet zo mooi meer zitten of zijn uitgegroeid worden verwijderd.

Hoe snel je haartjes uitvallen en wanneer je dus terug moet komen voor je refill, hangt van een aantal zaken af, waaronder:

Overhangend ooglid

Medicijngebruik

Hooikoorts

Overmatige tranen

Haal meer uit je wimpers

Ga voor natuurlijk or go glam!