One by one wimperextensions

Bij de one by one wimperextensionstechniek wordt aan 1 natuurlijke wimper, 1 extension aangebracht. Welke dikte en de lengte van de wimper je kiest, dat bepaal je natuurlijk zelf! Ook is er een keuze in wimperextensions met een verschillende krul. Ga je voor natuurlijk of voor dramatisch, it's up to you! Uiteraard wordt voor het plaatsen van de extensions ruimschoots besproken welke soort wimper het beste bij je past en welke je voorkeur heeft. Ook wordt er gekeken naar de jouw natuurlijke wimpers, of deze wel de keuze van jouw extension qua gewicht kunnen dragen bijvoorbeeld.

Tijdens de behandeling worden je onderste wimpers afgeplakt, waardoor je bovenste en onderste wimpers niet vast komen zitten. Na 3 a 4 weken kom je terug voor een 'refill'. Een opvulbehandeling. 
Net als je hoofdhaar vallen je eigen wimpers uit en komen daar nieuwe haartjes voor terug: retentie. Bij de refill worden op de nieuwe natuurlijke haartjes weer nieuwe extensions geplakt. Extensions die niet zo mooi meer zitten worden verwijderd.

Hoe snel jouw retentie is, hangt van een aantal zaken af, waaronder:

  • Overhangend ooglid
  • Medicijngebruik
  • Hooikoorst
  • Overmatige tranen