OFFICIËLE L’AVELY OPLEIDINGEN

Salon La Mirage mag namens het geweldige merk L’Avely, jóu opleiden! Zoek je een nieuwe uitdaging in de beautywereld of wil je nieuwe behandelingen aan je bedrijf toevoegen, aarzel dan niet om je aan te melden!

* Officieel L’Avely opleidingspunt
* Niet klassikaal met meerdere cursisten zoals bij andere opleiders
* Alle aandacht gaat naar jou! We werken 1 op 1
* Wij beschikken over een pick up point voor al jouw L’Avely producten

Woon je in de omgeving van Nijmegen, dan komen we naar jouw salon om je 1 op 1 te leren om de beste Lash- en/of Brow Lifts te zetten. We kunnen samen kijken in jouw salonruimte wat handig is qua werkwijze en plaatsing van producten, op de voor jou meest werkbare en efficiënte manier.

Uiteraard ben je ook welkom in Nijmegen. Ook daar volg je een 1 op 1 training.

Lash lift: Je oefent die dag niet op 1 model maar op 2 modellen, zodat je het plaatsen van de Lash Lifts écht goed onder de knie krijgt. Tijdens het oefenen is er alle ruimte tot het stellen van vragen.

Brow lift: voor de echte beautylovers onder ons, is de Brow lift de meest innovatieve behandeling van dit moment. Met de brow lift kun je a-symmetrische wenkbrauwen weer symmetrisch maken en smalle wenkbrauwen voller doen lijken.

Je oefent tijdens je training niet alleen op modellen. Je krijg je die dag praktijkles maar ook theorieles; want wat doe je nu eigenlijk? En wat houdt de een wimper- of wenkbrauwlift precies in?

Uiteraard ontvang je bij goed resultaat jouw officiële L’Avely certificaat!

Kosten:

Training lash lift + lespakket €299,- excl btw.

Het lespakket heeft een inhoud voor 10-20 behandelingen.

Training brow lift + lespakket €189,- excl btw.

Komen wij ook bij jou in de buurt (tot 25km van Nijmegen) en wil je met ons je training plannen? Of wil je komen trainen in Nijmegen? Stuur even een mailtje:

info@salonlamirage.nl

Ben jij een bossbabe die sky high wimpers wil liften?

Meld je aan en wordt Lash Lift artist.