Gelnagels

Met behulp van gelnagels kun je je eigen nagels laten verlengen of verstevigen. Vaak begin je eenmalig met een nieuwe set om je nagels te laten verlengen. Dit hoeft niet perse, je kunt ook voor alleen een versteviging gaan. Omdat de kunstnagels uitgroeien, dienen de nagels om de 3 a 4 weken te worden aangevuld.

Gel polish

Met gel polish kunt je genieten van mooi gelakte nagels waar je alles mee kunt doen zonder dat de lak beschadigt of afbladdert.
De gel polish blijft 3 tot 4 weken prachtig zitten zoals een gewone gel, zonder afbrokkelen, slijten of verkleuren. Onder de gel polish plaatsen wij altijd 2 laagjes fix base. De fix base is een flexibele gel die oneffenheden opvult, goed hecht en zorgt voor nét even dat laagje extra stevigheid.

Biab

Biab staat voor ‘builder in a bottle’, een bouwgel in een flesje dus. Biab is sterker dan fix base en geeft je de stevigheid die je nodig hebt. Doordat het product selflevelend is maakt de biab een natuurlijke c-curve in je nagel. Dit zorgt ervoor dat het je nagel versterkt en het de vorm van de nagel verbeterd. De ideale oplossing voor splijtende, brose of scheurende nagels. Biab zijn er in natuurlijke nude kleuren voor een zo mooi mogelijk effect. Wil je toch liever een knallende kleur? Dan zetten we er gel polish overheen!

Wil je ook graag verzorgde nagels?

Laat ze verlengen of ga voor een prachtige lak.